Mark Stam si AMI lanseaza clipul piesei „Ca sa fii fericit” – o melodie despre iubire, care vorbeste despre micile compromisuri pe care trebuie sa ti le asumi intr-o relatie, pentru ca aceasta sa functioneze.
„Chiar daca piesa transmite melancolie, are un mesaj optimist: ca sa fii fericit, trebuie sa iubesti cu un ochi inchis.”, a spus Mark, iar AMI a adaugat: „Toata fericirea noastra depinde de noi, de fapt!”
Filmarile au fost cu adevarat spectaculoase. Cele mai multe cadre au fost filmate pe un aerodrom de langa Chisinau: „Am fost suspendati de o macara, la peste 30 de metri deasupra solului!”, au povestit cei doi artisti. Coregrafia lor a avut elemente acrobatice, dar repetitiile de la sala nu i-au pregatit pentru spinii de pe camp. AMI si-a rupt rochia si a avut parte de mai multe peripetii: „M-am ales cu foarte multe vanatai. Am avut de realizat niste prize mai grele si interesante – pe care niciunul nu le-a mai facut vreodata pana acum. Dar, per total, mi-a placut super mult. Am facut tot posibilul sa iasa cea mai buna varianta.”
Piesa compusa de catre AMI si Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artista mai aproape de fanii ei si ne dau acces la o parte din viata ei.

Filmarile au avut loc la Timisoara, iar AMI se plimba cu tramvaiul prin oras si prin amintirile ei. Tema care revine obsesiv in piesa incheie refrenul si ofera o profunzime taioasa: „Esti singura statie la care tot vreau sa ma-ntorc.”

Dupa cum declara chiar AMI pentru ea calatoria cu tramvaiul: “Este ca si drumul meu prin viata: cu statii si opriri, cu bucurii, dezamagiri, oameni alaturi sau departe…Fiecare noua statie, este o noua poveste, o speranta catre viitor, catre ceva mai bun. Doar ca, unele statii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem sa ne indreptam spre o alta, luandu-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja;) Mi-as dori sa va luati si voi!:”
Mark, la randul lui, a avut parte de neprevazut. A fost „spalat” cu scrum din cap pana in picioare, desi scenariul initial nu includea acest pasaj. Momentul lui preferat ramane acela in care se afla suspendat la inaltime si vedea intreaga priveliste de sus.

De productia video s-au ocupat Spoiala Brothers, regia e semnata de Arcadie Spoiala, iar imaginea de Dima Spoiala. Coregrafia a fost realizata de Iuri Ribac. In ceea ce priveste piesa, muzica a fost compusa de Mark Stam, AMI, Viky Red, Alex Cotoi, textul de Mark Stam si AMI, iar de productie s-au ocupat Viky Red si Alex Cotoi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.