Indila, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, lanseaza videoclipul piesei „Parle à ta tête”, primul single extras de pe urmatorul album al artistei.

Materialul video al piesei este construit dintr-o paleta de culori puternice, inchise, in special tonuri pamantii, care au rol in accentuarea temei principale – comunicarea cu propria persoana – ce este sustinuta prin motive precum cel al garii sau al vietii de tip spectacol. Videoclipul single-ului transmite un aer boem, aroma irezistibila a parfumurilor frantuzesti si o bucurie care te va cuprinde si cuceri instant.

„Parle à ta tête” este o piesa de o profunzime coplesitoare, care combina o paleta vasta de sunete, a caror armonie reuseste sa contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de catre Indila prin afirmatia: „A fi este a visa”. „Parle à ta tête” vorbeste despre infinitatea timpului universal si despre intelegerea faptului ca viata noastra pe pamant este limitata.
La nivel international, Indila este considerata un fenomen muzical, iar in Romania, unde a si concertat in anul 2014, a castigat admiratia unui numar impresionant de fani.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila s-a remarcat odata cu lansarea single-ului „Derniere Danse”, ce a ocupat prima pozitie in clasamentul celor mai difuzate piese din tara noastra. Ascensiunea fulminanta a frumoasei brunete s-a petrecut intr-un timp record dupa ce a lansat „Mini World”, albumul sau de debut, material ce a primit 10 discuri de platina in Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.