Pentru ca Star Gossip Magazine este vorba, in primul rand, despre oameni care conteaza, oameni de succes, oameni care fac si ofera ceva valoros noua, tuturor, am intrat si in atelierul Elenei Perseil, unul dintre cei mai succes designeri vestimentari, cu renume international, din Romania.
Experienta de peste 15 ani in dezvoltarea propriului brand, dupa ce a lucrat cativa ani în industria modei, aduce calitate muncii si articole creative, feminine si glamour pentru clientii din intreaga lume.
Brandul a ajuns rapid la nivel mondial, deoarece designerul a inceput sa-si afiseze colectiile de succes in showroom-uri si expozitii comerciale din intreaga lume. Paris, Milano, Barcelona, ??New York, etc.
De-a lungul anilor, vedete celebre, atat din Romania, cat si din strainatate, au purtat rochii de lux ale Elenei Perseil pentru evenimente de gala, precum Laurence Leboeuf, Bai Ling, Bella Thorne si multi altii. Reviste importante de moda, precum Lash si Run-way in Los Angeles, Mojeh in Orientul Mijlociu, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan si Harper’s Bazaar, folosesc adesea piese selectate ale marcii Elena Perseil in editurile lor.

Azi o descoperim pe Elena Perseil si cele 3 motive personale ale unui fashion designer de succes.

Pe Elena Perseil o puteti gasi pe
contul ei oficial de Facebook

site-ul oficial  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.