Improvizatia a fost, este si va fi mereu una dintre cele mai pure forme de arta. Arta nascuta pe loc, creatie instantanee, inteligenta, umor.
Teatrul Excelsior face un nou pas in fata si deschide seria de show-uri de improvizatie joi, 21 noiembrie, cu Comedy Night By Trupa Iele- 5 gagici crazy sexy cool, toate actrite, toate talentate, toate creative. Si un invitat surpriza, singurul mascul din cadrul show-ului, actorul Mircea Alexandru Baluta. Asadar, va fi nebunie!

Trupa iELE este prima si singura trupa feminina de improvizatie din Romania. Actritele si-au folosit creativitatea si inspiratia in sute de spectacole de short-form si long-form, explorand atat formate narative cat si muzicale. Pornind de la sugestiile si ideile publicului, spectacolul ia forma unui show de divertisment atat de… entertaining incat pare ca a fost jucat de zeci de ori. Dar fiecare spectacol e unic, irepetabil si de neratat!!! Cami, Viki, Adriana, Juli, Miki vor da viata unor personaje pline de umor, vor intoarce pe toate fetele situatii iesite din comun si va vor face sa radeti cu lacrimi.

Victoria Raileanu – actrita de teatru si film cu acte aproape in regula. Pe langa asta, un lucru care o face superfericita este improvizatia. Pentru ca nu ii este frica de penibil, ii place sa se simta incurcata, ii place sa gaseasca solutii. Si daca rezulta ceva comic, atunci e perfect. Aaaa, si joaca in serialul Vlad de la PRO TV.

Camelia Pintilie – spune cu mare mandrie ca e actrita a Teatrului EXCELSIOR unde se simte ca acasa. Cand nu e “acasa”, filmeaza, calatoreste sau improvizeaza alaturi de trupa iELE.

Juli Nagy – improvizatoare, it-sta, iubitoare de animale si de plante, unguroaica; curiosity killed the Juli

Mihaela Georgescu: de 7 ani este improvizatoare si, daca ar putea sa treaca asta in cartea de munca ar fi cel mai fericit om de pe pamant. Rade de multe ori la glumele ei, iar atunci cand nu improvizeaza, mananca, doarme si se gandeste la improvizatie.

Adriana Bordeanu – i-a placut matematica, dar s-a facut actrita. Isi asculta intuitia atunci cand o aude. Cauta incontinuu echilibrul dintre minte, trup si suflet. Improvizeaza din 2010.

Biletele pot fi achizitionate de aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.