MUZICA Videoclipuri

Alex Velea si MIRA colaboreaza pentru prima oara si lanseaza „Cadere in gol”

Alex Velea colaboreaza cu MIRA pentru prima oara si lanseaza impreuna „Cadere in gol”, o piesa sensibila ce este insotita de un videoclip in care cei doi artisti sunt protagonistii unei povesti de dragoste in care mastile nu isi au rostul. Single-ul a fost compus de catre Alex Velea alaturi de Theea Miculescu, instrumentalul a fost creat de Razvan Matache, iar videoclipul a fost regizat de Ciolpan si produs de Lucas Art Film.

Sper din suflet ca mesajul acestei piese sa ajunga la inimile fanilor si la toti cei care au trait o poveste de dragoste. «Cadere in gol» este un single la care am muncit foarte mult timp si in care am foarte multa incredere. M-am implicat mult in acest proiect si impreuna cu Ciolpan am creat conceptul clipului. Ma bucur ca am colaborat pe aceasta piesa cu MIRA, un artist care are o voce remarcabila si o energie uimitoare”, declara Alex Velea.

„Sunt foarte fericita de aceasta colaborare. De cand eram micuta, eram mare fana Alex Velea si nu mi-am imaginat vreodata ca o sa cant impreuna cu el pe aceeasi piesa, dar iata ca vorba aceea cu visele devin realitate, este foarte adevarata. Cand Alex mi-a prezentat piesa am stiut ca vreau sa o cant fiindca ma regasesc foarte tare in ea. Cred mult in puterea dragostei, iar piesa asta vorbeste despre cat de puternica este iubirea”, declara MIRA.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: