Alex Velea colaboreaza cu MIRA pentru prima oara si lanseaza impreuna „Cadere in gol”, o piesa sensibila ce este insotita de un videoclip in care cei doi artisti sunt protagonistii unei povesti de dragoste in care mastile nu isi au rostul. Single-ul a fost compus de catre Alex Velea alaturi de Theea Miculescu, instrumentalul a fost creat de Razvan Matache, iar videoclipul a fost regizat de Ciolpan si produs de Lucas Art Film.

Sper din suflet ca mesajul acestei piese sa ajunga la inimile fanilor si la toti cei care au trait o poveste de dragoste. «Cadere in gol» este un single la care am muncit foarte mult timp si in care am foarte multa incredere. M-am implicat mult in acest proiect si impreuna cu Ciolpan am creat conceptul clipului. Ma bucur ca am colaborat pe aceasta piesa cu MIRA, un artist care are o voce remarcabila si o energie uimitoare”, declara Alex Velea.

„Sunt foarte fericita de aceasta colaborare. De cand eram micuta, eram mare fana Alex Velea si nu mi-am imaginat vreodata ca o sa cant impreuna cu el pe aceeasi piesa, dar iata ca vorba aceea cu visele devin realitate, este foarte adevarata. Cand Alex mi-a prezentat piesa am stiut ca vreau sa o cant fiindca ma regasesc foarte tare in ea. Cred mult in puterea dragostei, iar piesa asta vorbeste despre cat de puternica este iubirea”, declara MIRA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.