Nu doar ca s-a lasat invaluita cu totul de spiritul sarbatorilor, ci a tinut neaparat sa ne introduca si pe noi in atmosfera unica a Craciunului – Katy Perry lanseaza videoclipul festiv al piesei „Cozy Little Christmas”.

Materialul video a fost regizat de catre duo-ul intitulat WATTS, care a colaborat in trecut cu artisti precum Steve Aoki, Noah Cyrus. Piesa „Cozy Little Christmas” este disponibila acum pe toate platformele digitale, dupa ce a fost lansata in luna decembrie a anului trecut, in exclusivitate pe Amazon si a reusit sa se claseze pe prima pozitie in clasamentul Billboard’s Adult Contemporary.

„Cozy Little Christmas” este o piesa de Craciun care isi va croi drum direct catre inima oricarui ascultator, ce evoca momentele speciale petrecute de Katy Perry si familia sa in Danemarca. Katy a produs si scris piesa alaturi de Greg Wells, care a produs si „Waking Up In Vegas”, si de Ferras Alqaisi, ce a scris si cateva dintre piesele regasite pe albumul „WITNESS”.
Materialul video al piesei este, dupa cum ne-a obisnuit Katy Perry, unul extraordinar, spectaculos din punct de vedere vizual, plin de umor, cu un spirit ludic foarte pronuntat. Culorile, simetria si inaltul simt estetic reusesc sa creioneze o insiruire de cadre ce creeaza dependenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.