Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalenta a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cantat alaturi de Voltaj cele mai iubite hituri ale trupei. Evenimentul, o impresionanta desfasurare de forte, a prezentat publicului printr-un show multimedia care imbina elemente grafice si video cu jocuri de lumini si o scenografie atent creata, cele mai iubite piese ale ultimilor ani printre care „Albinuta”, „Si ce”, Pic, pic” si „Ca la 20 de ani”. In plus, trupa a cantat pe scena Salii Polivalente alaturi de Loredana Groza cel mai recent single al lor, „Dependenta mea”, piesa ce se regaseste pe cel mai recent material discografic, „Ca la 20 de ani”.

„O Sala Polivalenta arhiplina, un public care a avut o energie ca la 20 de ani si niste invitati superbi: Loredana, Cornel Ilie si Carla Stefani. Nici nu gasesc cuvinte destule si cuprinzatoare pentru cat de frumos a fost! E un cadou superb pe care l-am primit la aniversarea primilor nostri 20 de ani si o incheiere excelenta a turneului national „Ca la 20 de ani”. Am lansat si un album nou, am filmat videoclipul urmatorului nostru single intitulat „Om”, o seara PERFECTA! Le multumim din suflet tururor celor care au fost acolo pentru atmosfera extraordinara pe care au facut-o!”, marturiseste Calin Goia.

Albumul „Ca la 20 de ani” este disponibil in magazinele de specialitate Muzica, reteaua Carturesti si online pe www.emag.ro . Pe cel mai recent material discografic se regasesc 10 piese, dintre care putem aminti „Las tot”, „Cred ca-s hip”(feat. Noaptea Tarziu), „Dependenta mea” (feat. Loredana), „Amprente”, dar si „Nu-s ala eu” si „Om”.

Concertul din 27 noiembrie din Bucuresti a facut parte din turneul national aniversar „Ca la 20 de ani”, care a avut loc in orase precum Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Timisoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamt si Braila.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.