Mark Stam continua seria THE SESSION cu videoclipul piesei Waiting, un clip care evidentiaza calitatile de dansator ale artistului. Mark este in cautarea „ei”, insa nu ajunge niciodata la ea. Piesa este despre un baiat indragostit, care in adolescenta a trait o iubire imposibila, pentru ca, asa cum spune Mark: „Se zice ca iubirea adevarata si imposibila incepe atunci cand se termina, dar de-a lungul anilor, eroul piesei continua s-o caute si sa o astepte la intersectia timpurilor, acolo unde acele ceasului sunt doar niste ace simple”.

Piesa Waiting a aparut in urma unei sesiuni spontane cu David Ciente, Eduard Serei si AMI. „Desi la inceput voiam cu totii sa trimitem piesa in afara, in scurt timp am realizat ca suntem foarte atasati de ea, iar in 6 luni am inceput sa lucrez la perfectionarea piesei impreuna cu Rodica Olisevschi. Procesul de scriere si perfectionare a fost unic, pentru ca toti incercam sa ne unim istoriile traie pentru a crea una singura, care urma sa-i dea viata melodiei”, a declarat Mark Stam.

Filmarile au durat aproape 7 ore, iar ideea clipului este „cea a cautarii imposibilului, pe strazile mai bine sau mai prost asfaltate ale vietii”, dupa cum spune Mark.

Piesa Waiting a fost scrisa de Mark Stam impreuna cu Rodica Olisevschi si David Ciente, muzica a fost asigurata de Mark Stam, David Ciente, Eduard Serei si AMI, iar de intreaga productie audio s-a ocupat David Ciente. In ceea ce priveste videoclipul, regizor a fost Arcadie Spoiala, director de imagine a fost Dima Spoiala, iar productia poarta semnatura Loops Production.

THE SESSION vine cu noi surprize din partea artistilor Global Records, care lanseaza luna aceasta piese de suflet, in ale caror videoclipuri, filmate intr-un spatiu geometric, accentul este pus pe starile transmise de melodii si pe stilul fiecaruia dintre ei. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube si in magazinele digitale, dar si pe TV, in exclusivitate pe Music Channel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.