In luna iunie 2019 a aparut pe harta evenimentelor din Bucuresti un nou festival, Retro Music Festival, unde 35.000 de persoane au retrait hiturile anilor ’80 – ’90.
Dupa ce prima editie a fost primita cu bratele deschise de catre ascultatorii de muzica buna, organizatorii au anuntat cea de-a doua editie, intre 29 si 31 mai 2020, la Romexpo – Bucuresti.
Nume sonore au confirmat deja participarea pentru editia de anul viitor: Bosson, À La Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. The Underdog Project, C&C Music Factory si Lian Ross.
Sub umbrela cuvintelor #nostalgie si #discoteca, Retro Music Festival si-a propus sa ajunga la un public cat mai divers, sa bucure Generatia X prin hiturile de neuitat si sa aduca zambetul pe buzele Generatiei Z.
Timp de trei zile, Bucurestiul va dansa pe ritmurile anilor ’70, ’80, ’90, dar si pe piesele anilor 2000.
Abonamentele standard au pretul de 139 lei, iar cele VIP au pretul de 279 lei si pot fi achizitionate de pe iaBilet.ro.
Mai multe detalii:
office@retromusicfestival.ro
www.retromusicfestival.ro
www.facebook.com/RetroMusicFest
https://www.instagram.com/retromusicfestival/
——————————————
Despre organizator
INTERNATIONAL ARTIST MANAGEMENT are o experienta de peste 16 ani in productia de evenimente, concerte si lansari, organizand de-a lungul timpului evenimente muzicale si culturale de referinta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.