Luna decembrie este despre emotii, zeci de tipuri care ne cuprind instant. Este despre cadouri, despre sarbatori, este despre iubire si veselie sau dans. Loredana suprinde printr-o noua melodie magica. Damdiridam este cadoul muzical al Loredanei luna aceasta.

Melodia Damdiridam este compusa de catre Foivos Delivorias, Loredana Groza si Ernest Fazekas, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan. Povestea din spatele versurilor este reprezentata prin dans in videoclip, intr-un dintre cele mai frumoase peisaje din Romania.

Loredana este un artist total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare sau fashion icon.
Loredana face parte din distributia musicalului – Mamma Mia, care va avea pe 29 decembrie o noua reprezentatie la Sala Palatului din Bucuresti. Loredana o interpreteaza pe Donna, mama Sophiei, iar alaturi de ea, vor urca pe scena Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Ana Munteanu si multi altii. In urma cu doua luni, Loredana a lansat, alaturi de Voltaj, piesa Dependenta mea. Toamna aceasta a fost una plina pentru Loredana, cu reprezentatii ale celor doua musicaluri in care este implicata, Mamma Mia si We Will Rock You, concerte, evenimente, dar si cu pregatirea multor surprize pentru anul 2020.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.