The Motans pregateste un turneu national la inceputul anului 2020 , pentru a sarbatori trei ani de activitate muzicala printr-un show magic. Din ianuarie si pana in aprilie, The Motans ajunge in Pitesti, Ploiesti, Galati, Bacau, Iasi, Sibiu, Brasov, Craiova, Timisoara si Constanta.

The Motans Anniversary Tour marcheaza trei ani de muzica scrisa din suflet, de piese care au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale atat la radio, cat si la TV. Denis Roabes (The Motans) este un artist complet: scrie versuri, compune muzica si se implica in identitatea vizuala a clipurilor sale.

„Au trecut deja primii trei ani, care m-au invatat multe – cum ar fi sa ma iubesc pe mine, datorita oamenilor din jurul meu. Abia astept sa cant piesele de suflet de pe primul album, dar si de pe albumul ce urmeaza sa fie lansat in primavara. Senzatia pe care mi-o daruiesc oamenii din public este o combinatie de euforie si extaz. Cand ai in fata ta atat de multe persoane, trebuie sa te deschizi 100%. Eu cred ca fanii simt asta si vin si ei cu sufletele deschise la concertele The Motans. Atunci ei sunt ai tai, iar tu devii al lor. The Motans este o stare de spirit pe care o purtam in suflet si pe care o impartasim cu fanii nostri”, a spus Denis Roabes.

De la prima piesa lansata, „Versus”, si pana astazi la „Bine indispus”, The Motans a avut numeroase show-uri extrem de apreciate de fani. „The Motans Grand Concert” a avut loc pe 31 mai 2019 la Arenele Romane. Artistul a prezentat atunci un show unic, suprarealist, care a creat o punte intre arta si societate, intre fantezie si realitate, un adevarat spectacol de lumini si proiectii, sold-out la 5000 de spectatori.

The Motans a castigat trei premii in cadrul The Artist Awards: YouTube Awards, Best song („Poem” feat. Irina Rimes) si Best Collaboration („Poem” feat. Irina Rimes). Piesa „Poem” a strans peste 35 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ajuns pe locul 1 in cadrul Summer Chart Media Forest.

The Motans a reusit, de-a lungul timpului, sa creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii si a versurilor, dar prin imaginile pe care le impleteste perfect, daruind experiente unice.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro/bilete-motan/, iar partenerul turneului este KISS FM.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.