Vocea artistei Minelli capata valente noi pe piesa Done, compusa impreuna cu Pascal Junior. Un sound nou, o linie melodica ritmata si un instrumental care duce cu gandul la un film de aventura – toate acestea sunt elementele care fac din Done o melodie de ascultat pe repeat.

“Am incercat o abordare diferita, astfel incat piesa sa se potriveasca oricarui playlist, oricarui mood sau oricarui vibe, iar Minelli a inteles perfect directia in care voiam sa merg”, a declarat Pascal.

Muzica a fost compusa de Minelli si Pascal Junior, textul de Minelli, iar productia de Pascal Junior. “Cand exista un vibe bun, cum a fost cand m-am vazut cu Pascal la studio, piesa iese repede si colaborarea e super fresh”, a spus Minelli.

Pascal Junior este un DJ si un producator cu background muzical in UK, care aduce mereu ceva nou, un sound unic, in muzica pe care o compune si pe care o produce. “Am incercat o abordare diferita, astfel incat piesa sa se potriveasca oricarui playlist, oricarui mood sau oricarui vibe, iar Minelli a inteles perfect directia in care voiam sa merg”, a povestit Pascal Junior.
Minelli a depasit numeroase recorduri cu piesa Mariola, devenind Shazam Romania #1, weekly radio chart #2, TV chart #2 si a fost auzita de nenumarate ori la cele mai mari radiouri din tara. Melodia a intrat in topul Shazam Romania inca din prima saptamana de lansare, ajungand direct pe pozitia a cincea. Mai mult, Mariola este unul dintre hit-urile cele mai cerute in cluburile romanesti, fiind promovata si international, prin Sony Germany. Piesa a avut succes in UK, Franta, Bulgara, Cehia, Rusia.

Cei doi se afla la prima colaboare muzicala. Pascal Junior a obtinut recunoasterea internationala prin piesele sale, fiind extrem de apreciat in tari precum Germania, S.U.A, Anglia, Olanda, Australia si Turcia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.