Cunoscutul producator & artist roman, Sickotoy (Alex Cotoi), si talentatul producator din Turcia, Ilkay Sencan, lanseaza clipul piesei „Dum Dum”, cu elemente de cyber punk si un sound ritmat.

Cu o vasta experienta in muzica si programare, Sickotoy este unul dintre cei mai in voga producatori ai momentului. „Melodia te poarta prin mai multe stari, incepe ca o poveste sentimentala, dar ajunge intr-o zona de club si energie foarte mare, lucru caracteristic proiectului Sickotoy, dar si lui Ilkay Sencan”, spune Sickotoy.

Sickotoy si Illkay s-au cunoscut intr-o tabara de creatie muzicala din Dubai, la care au participat si artisti precum Arash si Basshunter.: „Am avut o conexiune foarte puternica pe plan muzical si ne-am propus de atunci ca vom face o piesa impreuna.”, isi aminteste Sickotoy.

„Imi place mult sa lucrez cu Sickotoy, se nasc mereu sound-uri originale, speciale. Cea mai recenta colaborare a noastra a dat nastere piesei , alaturi de Minelli, o artista pe care o admir”, a povestit Ilkay Sencan.

Videoclipul aduce elemente de cyber punk, inovand astfel peisajul muzical romanesc printr-o imagine demna de filmele SF. Sickotoy isi aminteste despre cum s-a nascut povestea clipului: „Ideea a aparut intr-un brainstorming dintre mine si echipa NGM Creative, ne-am dorit foarte mult sa facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical romanesc.”

Ilkay este unul dintre cei mai mari DJ si producatori din Turcia, cu expunere internationala. „ De la primele acorduri si de la prima linie pe care a cantat-o Minelli, ne-am dat seama ca piesa are un potential foarte mare si poate fi un hit worldwide”, a povestit Sickotoy.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.