Joi (20 februarie), reteaua Univision a sarbatorit cea de-a 32-a editie a Premiilor Lo Nuestro, iar Daddy Yankee a dominat lista castigatorilor obtinand sapte premii, inclusiv pentru piesa anului 2019, “Con calma”. Bad Bunny a urmat cu cinci, iar Sebastian Yatra si Christian Nodal au avut fiecare trei.

Din noua generatie de artisti urbani, cantaretul portorican Lunay a castigat Premiul pentru cel mai bun artist nou si pentru remixul anului, cu „Soltera”, alaturi de Daddy Yankee si Bad Bunny.

Cantaretul spaniol Raphael a primit premiul de excelenta in timp ce Alejandro Fernandez a fost onorat cu premiul Legado Mariachi.

J Balvin a fost incantat dupa ce a primit premiul World Icon de la Daddy Yankee. “Nu simt ca sunt o legenda, dar sunt un visator”, a spus el.

Anul acesta, PLN a adaugat noua categorii noi, printre care cel mai bun nou artist masculin, artist nou feminin, pop / balada – artistul anului, urban / pop – cantecul anului, urban / trap – cantecul anului, regional mexican – colaborarea anului, cantecul sierreña al anului si cantecul mariachi / ranchera al anului.

Ceremonia a fost gazduita de Thalia, Pitbull si Alejandra Espinosa.

Lista completa de castigatori aici .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.