Starurile Eurovision din trecut și din prezent s-au reunit pentru un spectacol de sărbătoare, ieri noapte, când ar fi trebuit să aibă loc, la Rotterdam, finala celei de-a 65-a ediții a competiției muzicale care anul acesta a fost anulată din cauza pandemiei mondiale.

Evenimentul virtual global a prezentat mesaje de încurajare din partea artiștilor, clipuri din cântece care ar fi concurat în acest an și spectacole la distanță. De la o plimbare a Marijei Serifovic  – care a adus Eurovisionul în Serbia în anul 2007, cu piesa Molitva, pe străzile pustii din Serbia,   până la o apariție surpriză a legendarului Bjorn Ulvaeus din trupa ABBA și apariții surpriză ale lui Mans Zelmerlow și Netta Barzilai, ambii câștigători de Eurovision în 2015, respectiv 2018.

Show-ul live s-a încheiat cu piesa Love Shine A Light, cântecul câștigător al Regatului Unit din 1997, interpretat de Johnny Logan,  cântată acum de toți cei 41 de concurenți din acest an, împreună cu Katrina Leskanisch, lidera trupei Katrina & The Waves.

Totodată, a fost dezvăluit faptul că Eurovision Song Contest va reveni în 2021, la Rotterdam, Olanda.

Iar piesa Waterloo a fost desemnată drept piesa favorită a fanilor Eurovision din toate timpurile.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.