Ariana Grande s-a tinut de multe surprize in luna octombrie, iar acum aproape de finalul lunii, artista lanseaza albumul “positions”, dupa ce in urma cu cateva zile a surprins pe toata lumea cu single-ul omonim.

Al saselea material discografic contine 14 melodii, dintre care trei sunt colaborari cu The Weeknd, Doja Cat si Ty Dolla Sign. Pe 23 octombrie 2020, Ariana Grande a lansat single-ul “positions”, prima piesa lansata de pe album. Urmareste aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=tcYodQoapMg
“positions” este al patrulea album lansat in ultimii trei ani de catre Ariana, dupa Sweetener (2018), “thank u, next (2019) si varianta live pentru Sweetener.

La inceputul acestui an, Grande s-a alăturat lui Lady Gaga pentru piesa „Rain on Me”, piesa inclusa pe albumul Chromatica. Piesa a fost desemnata “Cântecul anului”, dar a primit si premiul pentru Cea mai bună colaborare și Cea mai bună cinematografie, in cadrul MTV Video Music Awards 2020. Tot primavara aceasta, Ariana a colaborat cu Justin Bieber pentru piesa “Stuck With U”.

In plus, Ariana a colaborat pe partea de compozitie cu BLACKPINK si Selena Gomez pentru single-ul “Ice Cream” sau cu Normani pentru piesa de debut “Motivation”.

TRACKLIST

 1. shut up
 2. 34+35
 3. motive feat. Doja Cat
 4. just like magic
 5. off the table feat. The Weeknd
 6. six thirty
 7. safety net feat. Ty Dolla $ign
 8. my hair
 9. nasty
 10. west side
 11. love language
 12. positions
 13. obvious
 14. pov

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.