Concertele lor sunt o adevarata explozie de energie, iar Mamasita alaturi de Danca Bonito sunt power-play-urile noptilor petrecute in club.

Zilele trecute, Narcotic Sound and Christian D, alaturi de artista Mamasita au pregatit o surpriza tuturor fanilor: un live session Mamasita.

Chiar in ziua in care Mamasita a lansat clipul piesei , eram cu totii in studio iar ea canta single-ul nostru, Mamasita. Ne-a placut foarte mult varianta ei, asa ca am inregistrat tot ce se intampla pe acolo.”, povesteste Marius, Narcotic Sound.

Inca din perioada in care Narcotic Sound and Christian D au lansat Mamasita am simtit ca vreau sa cant piesa asta si s-o nuantez asa cum sunt eu! Insa abia acum am materializat lucrul asta alaturi de doi prieteni foarte dragi si talentati, Bogdan Ionescu (chitara) si Gabriela Balasa (cajon). Ei mi-au creat mediul perfect in care sa ma joc cu Mamasita si Danca Bonito! Am simtit ca vreau sa daruiesc oamenilor o parte, o mica parte din ceea ce este, respira, traieste Mamasita! E un fel de usa in lumea mea!”, continua Mamasita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.