Alicia Keys primeste ajutorul lui Nicki Minaj pentru a transmite vibe-uri mai puternice super femeilor din lumea intreaga, in noua versiune de clip ( Inferno version) a celui mai recent single, “Girl on fire”, extras de pe albumul omonim ce va aparea pe piata pe data de 27 noiembrie.
Minaj are onoarea sa deschida acest videoclip, prin atitudinea ei total feminista si rimele rap, insa de data aceasta fara costumele extravagante care au facut-o celebra. Interludiile o surprind pe Alicia in apartamentul sau trebaluind sau avand grija de copiii sai. Per total, mesajul clipului se focuseaza asupra multumirii artistei cu modul sau de viata.

Inainte de a inregistra aceasta piesa, ma simteam ca un leu inchis intr-o cusca…ca o fata neinteleasa, pe care nimeni nu o cunostea cu adevarat. Si am stiut ca e timpul sa pun stop scuzelor pentru oricare parte din viata mea pe care imi doream sa o schimb. De indata ce am luat aceasta decizie, am devenit o fata in flacari ( Girl on Fire) iar leul a devenit liber!!!, a declarat Alicia Keys.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.