Este luna iubirii, a cadourilor din dragoste!

Lasa un comment aici, pe site, sau pe pagina noastra oficiala de Facebook cu cea mai inedita declaratie de dragoste pe care ai facut-o persoanei iubite si Star Gossip impreuna cu Promenada Mall Braila te premiaza!

Cinci dintre voi vor castiga un premiu surpriza cu care sa isi surprinda partenerul/partenera!

Termen limita de participare: 24 februarie.

IMPORTANT! CASTIGATORII VOR FI ALESI DOAR DINTRE CEI CARE VOR DA LIKE PAGINILOR DE FACEBOOK STAR GOSSIP SI PROMENADA MALL BRAILA

Succes! INDRAZNESTE sa iubesti!

8 Comments

 • francisca M says:

  Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a fost sa spun DA unui om minunat, care, an de an, timp de 30 de ani, a gasit cele mai nastrusnice metode in a ma face fericita – sotul meu 🙂

 • gabriela says:

  Cred ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste facuta si primita in acelasi timp este cea din prezent, faptul ca urmeaza ca impreuna cu sotul meu sa aducem pe lume un copil 🙂 Ce poate fi mai minunat si cum te poti simti mai implinita ca femeie decat stiind ca un nou sufletel urmeaza sa se nasca in mijlocul unei familii fericite?

 • Fratila Ancuta Alexandra says:

  Cea mai frumoasa declaratie de dragoste am facut-o iubitului meu la o luna dupa ce ne-am cunoscut si suna cam asa : Poate ca suntem la inceput si inca mai avem multe de invatat unul de la celalalt dar stiu ca acum nu mai pot vorbi doar despre mine si despre tine ci despre “noi” si un viitor frumos ce ne asteapta.La inceput e mai greu, si singuri, fiecare pe drumul lui nu vom reusi, dar, impreuna vom avea puterea de a invinge tot

 • Mateescu Andreea says:

  Cea mai frumoasa declratie de dragoste i-am facut-o iubitului meu,care acum o sa-mi devina sot,la doi ani dupa ce ne-am cunoscut…..i-am facut intr-o dimineata o inima mare din lumanari si l-am sunat de pe balcon,i-am citit o poezie scrisa chiar de mine!!!!

 • Lascu Arina says:

  Cea mai frumoasa declaratie cred ca fost : ” Printre fire de nisip am gasit o piatra prafuita , neacordandui importanta unui diamant , lovindu`ma de ea continu am invatat sa apreciez si sa vad importanta si lucrurilor simple . Mai simplu decat sa iubesti cu asemenea sinceritate nu ma va putea face nimeni vreodata . Motivul pentru care ma pun in pat zambind e sa te visez , trezinduma cu acelas zambet caci esti langa mine . Mai invatat sa zambesc din nou dupa o perioada depresiva in care nimic nu mai conta . Mi`ai aratat sensul vieti si motivul pentru a merge mai departe , acel motiv esti tu , pentru a iti fi aproape , a te sustine si a te respecta . Pentru a te iubite pana la moarte .

 • stefania says:

  ”Nimic pe lume ce se-arata/De tine n-o sa ma desparta/Nicicand,omul sau nascocirea/Nu-mi va dicta ce e iubirea./Eu stiu:la tine am gasit/mereu ce-am dat si ce-am dorit/De-aceea,pururi vei avea/Pe mine si dragostea mea!”Te iubesc enorm de mult,viata mea,Costel!

 • kostyn_maryus says:

  Cea mai frumoasa declaratie de dragoste am facut-o sotiei mele,acum un an cand am intrat in direct la un post de radio national chiar de Dragobete si i-am declarat iubirea in direct ea ramanand fara cuvinte(am si inregistrat momentul).

 • angela says:

  Ai aparut cand am avut nevoie de cineva…ca un ingeras trimis de Dumnezeu sa imi schimbe viata. Ne-am vazut , ne-am placut si iata-ne impreuna inca.Fiecare seara e speciala pentru ca adorm in bratele tale iar dimineata pentru ca deschid ochii si te vad pe tine….imi luminezi ziua, viata cu soaptele dulci ,,te iubesc” . Te iubesc pentru ca imi esti alaturi la bine si la greu, pentru ca ca ma iubesti , ma rasfeti, ma intelegi si esti sincer. Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca te-a adus in viata mea, ca esti al meu si ca sunt a ta! Te iubesc mult !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.