Romanul Sebastian Crayn lanseaza alaturi de portughezul Bryan Wilson noul single “Ra pa pam”.

Dupa succesul avut in peste 15 tari cu piesa “Ate a noite parar (Uma noite)”, baietii au gasit momentul oportun de a lansa noul single si videoclipul piesei “Ra pa pam”.

Aflati in turneu de mai bine de 6 luni si prinsi in diverse colaborari, portughezul Bryan Wilson si romanul Sebastian Crayn au realizat videoclipul noului single pe insula Maderia, locul natal al lui Bryan. “Insula Ingerilor” l-a fermecat pe Sebastian inca de la filmarile videoclipului “Make you fly”, asa incat, a regizat si videoclipul piesei “Ra pa pam” tot aici. Peisajul si design-ul resort-ului unde au filmat l-au fermecat pana si pe Ronaldo care si-a petrecut revelionul in acesta locatie, dormind chiar in camera unde Bryan a filmat scena fierbinte alaturi de Miss Portugalia 2010.

“Ra pa pam” compusa si produsa alaturi de cunoscutul producator roman Andre Rizo, foloseste un sample din piesa Cidinho & Doca – Rap Das Armas. Colaborarea dintre brazilienii Cidihno & Doca a venit prin intermediul casei de discuri Vidisco Portugalia care a vrut ca Bryan si Sebastian sa aduca o alta abordare piesei originale “Rap das Armas”.

Mesajul initial al piesei era unul de oprire a violentelor de strada din Rio de Janeiro, “parapapa” referindu-se la focuri de arma, noul mesaj al piesei fiind un indemn la distractie.

In cateva zile baietii vor lansa si primul lor album cu numele primului single : “Happy people”, sperand in acest fel ca prin muzica lor sa faca cat mai multi oameni fericiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.