De Ziua Indragostitilor, Proconsul aduce fanilor sai cel mai frumos cadou: lansarea unui nou single – ”No Matter What” intr-un concert exploziv si incarcat de iubire, ”Be in love – Proconsul”, ce va avea loc in aceasta seara, ora 22:30, beraria Hanul cu Tei din capitala!

Single-ul ”No matter what” este realizat in colaborare cu trupa El Proyecto, cunoscuta publicului datorita piesei “Ella bella” si aduce o schimbare de stil si sound pentru rockerii Proconsul.

”Be in love”, concertul din aceasta seara ii surprinde pe cei cinci baieti atat in ipostaza de intrerpreti, cat si in cea de… Cupidon. Astfel, in aceasta seara, toti cei care au inima ranita sau pur si simplu nu nu si-au descoperit sufletul pereche, isi pot gasi jumatatea la concertul Proconsul de Valentine’s Day, la Hanul cu Tei. Organizatorii vor pune la dispozitia publicului bratari speciale prin care posesorul isi va face cunoscut statutul de persoana single, in cautarea marii iubiri.

Cunoscuta ca trupa ce a dat nastere unora dintre cele mai frumoase balade de dragoste – ‘Cerul’, ‘Zbor’, ‘Pentru tine’ sau ‘Mi-ai luat inima’ va canta, in premiera, si pentru jumatatile lor, sotiile celor 6 trupeti anuntandu-si prezenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.