Dupa o vacanta de o luna si jumatate petrecuta in Australia,cuplul F.Charm si Xonia s-au intors cu bateriile incarcate pregatiti de a se intoarce in forta in atentia publicului.
In timp ce single-urile lui F.Charm – “Aproape de tine” feat Delia si ale Xoniei – “Remember” se aud pe toate radiourile, cei doi artisti s-au hotarat sa lanseze o piesa in colaborare cu ocazia martisorului. Cei doi nu se afla la prima colaborare, anul trecut lansand piesa “Alma del alma”.
Piesa se numeste “Hey Woman” si este produsa de F.Charm, iar versurile si liniile melodice sunt scrise de cei doi artisti in studioul “HypeOn Production”,studio pe care il detin impreuna.

F.Charm : “Am ales sa lansez piesa “Hey Woman” pe 1 Martie din cauza faptului ca este o piesa cu un mesaj calduros,o declaratie de dragoste pe care si-o pot insusi foarte multi si in care se pot regasi cu usurinta,iar Martie fiind luna dragostei cred ca se preteaza cum nu se poate mai bine.”

Xonia : “Am vrut de mult sa facem o piesa care ne reprezinta,care este aproape de sufletul nostru si care descrie povestea nostra, in care se pot regasi multi indragostiti”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.