Dupa cateva luni in care nu au mai urcat pe scena impreuna, Keo si Skizzo Skillz anunta o noua etapa in colaborarea lor: SKEO SHOW. Este un nou concept de show, un spectacol de maxima energie, o combinatie unica intre pop rock si hip hop, totul acompaniat de trupa lor live. Azi vii maine pleci, Liber, BiniDiTat, Umblu Teleleu, Miliardar de Vise… peste o ora de hituri, muzica 100% live si momente explozive!

Pentru a multumi fanilor ce au cumparat in numar impresionant albumul SKEO, cei doi artisti au pregatit un montaj special cu imagini din turneul MixMusicEvo 2012 sponsorizat de LIDL. Videoclipul live al piesei “Miliardar de vise” surprinde relatia speciala pe care Keo si Skizzo o au cu publicul si atmosfera electrizanta de la concertele lor.

Intre timp, Keo are doua nominalizari la premiile Radio Romania Actualitati pentru colaborarea cu Mircea Baniciu – Acasa: “Cel mai bun cantec pop” si “Cel mai bun mesaj”. Artistul s-a declarat onorat si abia asteapta sa cante alaturi de Mircea Baniciu pe scena galei ce va avea loc duminica la Sala Radio.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.