Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu au rescris istoria comediei autohtone intr-un spectacol memorabil desfasurat duminica seara, la Sala Radio. Dupa mai bine de 10 ani de la ultima reprezentatie live, fostii membri Divertis s-au reintors pe scena, surprinzandu-si fanii cu un spectacol conceput aidoma celor care umpleau pana la refuz salile in timpul anilor ’90. De altfel, seara spectacolului a cuprins o portie buna de comedie a istoriei, Distractis satirizand subiecte mereu actuale, vicii ale politicului si socialului autohton, ce ne bantuie de zeci de ani. Umorul sanatos, glumele taioase si inteligente au fost indelung aplaudate de cei peste 800 de spectatori prezenti, membrii Distractis pregatindu-se pentru o noua reintalnire cu publicul roman weekendul acesta, pe 6, respectiv 7 aprilie.

Desfasurata cu casa inchisa, premiera show-ului Nemuricii s-a bucurat de aplauze la scena deschisa, minute in sir, programul gandit de membrii Distractis pentru revenirea pe scena amintind de frenezia spectacolelor devenite un adevarat fenomen social la inceputul anilor ’90. Sketch-urile pe teme politice, satira fina, ironizarea prostiei ce face parte din cotidian, dar si umorul zdravan asezonat cu episoade inspirate de improvizatie au fost doar cateva dintre elementele care nu au lipsit din retetarul show-ului. Printre cele mai apreciate momente s-au numarat Fantoma de la Opera lui Ponta, Blogger-ul de la Jilava, Sceneta sfarsitului lumii si Cabaretul muzical politic cu Romanel si Romanita, membrii Distractis avandu-i drept invitati speciali pe actorii Dan Radulescu si Paula Chirila.

Weekendul urmator, pe 6, respectiv 7 aprilie vor avea loc urmatoarele doua reprezentatii, ultimele programate pentru aceasta primavara care va ramane in memoria amatorilor genului ce au avut ocazia sa redescopere umorul in stare pura! Recunoscuti drept pionieri ai fenomenului umoristic din Romania, membrii Divertis au devenit un adevarat etalon in lumea divertismentului autohton, reintoarcearea la show-urile care i-au consacrat fiind extrem de bine primita de publicul doritor de a retrai atmosfera primelor reprezentatii ale genului.

Ultimele bilete disponibile pentru celelalte doua show-uri programate la finalul acestei saptamani mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, precum si online, de pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 40 si 100 de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.