Sport, arta, televiziune, radio sau muzica sunt cateva dintre domeniile incluse in programul “Scoala altfel”, din acest an. Astazi, trupa Voltaj a deschis portile studioului de inregistrari pentru ca cei mai mici fani ai trupei sa descopere, alaturi de preferatii lor, magia muzicii.

Noi ne-am simtit foarte bine si credeam ca si micii nostri invitati s-au simtit la fel. Ne-am jucat cu toate instrumentele din studio, am cantat cateva piese si am descoperit ca sunt foarte talentati”, povesteste Calin Goia, Voltaj.

Elevii din clasa intai a liceului George Enescu au trait astazi, alaturi de trupa Voltaj, prima lor experienta muzicala intr-un studio de inregistrari si au petrecut alaturi de membrii trupei cateva ore pe care cu siguranta nu le vor uita prea curand.

Ajuns la cea de-a doua editie, “Scoala Altfel” se desfasoara in acest an in perioada 1-5 aprilie si are ca scop implicarea elevilor in activitati extrascolare cu ajutorul carora micii invatacei isi pot pune in valoare talentele si pot descoperi noi activitati de interes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.