Seara de azi a fost plina de emotii pentru cei 12 finalisti ai primei editii a show-ului “Romania danseaza”, dar si pentru toti telespectatorii si toti cei care indragesc acest show.
Dupa aproape trei luni de show, preselectii, momente captivante de dans si momente amuzante atat din partea aspirantilor la marele premiu, de 50000 euro, si din partea juriului, finala a decis marele castigator – trupa Freakquency, care a incantat audienta cu un moment genial de dans, o coregrafie sincron perfecta si un robot gigant, responsabil de efectele pirotehnice.

Acceptand provocarea pariului pus cu CRBL in preselectii, Jorge si-a lansat noul sau single, in colaborare cu Pavel Stratan si cu Marius Moga pe partea de compozitie ‘Geamantan’…despre fetele perfecte si nu prea.. Videoclipul, filmat in regia Rival Film, il puteti urmari in continuare:

Trupa SIMPLU, in formula initiala, fara Smiley, s-a reunit dupa o pauza de 10 ani.

Cel mai iubit show de dans din Romania nu putea sa nu il aiba drept invitat surpriza si pe Razy Gogonea, omul Matrix, care a uimit juriul de la Britain’s Got Talent, clasandu-se pe pozitia a patra in finala.

2 Comments

  • Andrew says:

    Fara suparare,dar voi cand scrieti un titlu,il ganditi??Cum naiba sa se reuneasca simplu dupa o pauza de 10 ani?Poate Bebico a aparut abia acum,dar trupa abia acum 2-3 ani a luat pauza.

  • Andreea Mihalache says:

    @Andrew: citeste cu atentie intreg contextul, era vorba de reunirea trupei in formula initiala dupa o pauza de 10 ani….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.