Dorin Ochenatu lanseaza primul single din cariera numit “Ea nu vrea”, o piesa produsa de cei de la St. Peter Production.

Piesa “Ea nu vrea” este una fresh, vesela si ritmata, cu alte cuvinte perfecta pentru vara, ce are mari sanse sa devina unul dintre hiturile verii 2013.

In piesa este vorba depre o fata care imi place si as vrea sa fiu cu ea, eu fac un pas, ea 2 inapoi… iar toti cei din jurul meu incearca sa ma convinga sa renunt“, spune Dorin despre povestea piesei.

Despre colaborarea cu St. Peter Production, Dorin a declarat: “Colaborarea cu cei de la St. Peter Production a fost si este una dintre cele mai mari reusite ale ale mele de pana acum, sunt extrem de multumit de piesa pentru ca promite foarte mult, este de departe cel mai bun proiect muzical pe care l-am avut pana acum, este o piesa in trend si din cate vad pe placul tuturor… succes si noroc sa fie!!!”

Tanarul cantaret a participat la diferite concursuri nationale si internationale. Printre cele mai importante fiind participarea la “Vocea Romaniei” sezonul 2, unde a ajuns pana in etapa duelurilor, avandul ca si antrenor pe MARIUS MOGA. In 2010 a participat si a castigat concursul “IBIZA`S BEST ARTIST” la sectiunea vocalist. Printre alte activitati artistice se numara si participarea la “MEGASTAR “, in anul 2007 si “POPSTAR TURCIA”. In prezent, Dorin este elev al Danei Dorian la Compania de artisti C11.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.