Loredana a primit miercuri seara premiul special pentru promovarea Romaniei in lume, la Festivalul de Film de la Cannes, cu piesa “Viva Mamaia!”, in cadrul Galei Premiilor VIP.

Sunt onorata de aceasta recunoastere, e un premiu care ma obliga sa promovez in continuare Romania! Fac acest lucru de cand ma stiu si nu ma voi opri aici, sunt mandra ca sunt romanca. Multumesc tuturor celor care m-au votat si revistei VIP, pe a carei coperta apar in aceasta luna”, a spus celebra cantareata.

Saptamana trecuta, Loredana a primit inca o distinctie importanta: premiul pentru “Cel mai bun show live din Romania” la Celebrity Awards al revistei Story.

Acest premiu il impart cu toti cei care sunt alaturi de mine atunci cand ma aflu pe scena: banda Agurida, dansatori, ingineri de sunet, tehnicieni, costumieri, stilisti, manageri si, nu in ultimul rand, fanilor mei care au umplut salile in cadrul turneului meu national!”, a mai adaugat Loredana.

Loredana si-a lansat in urma cu o luna un nou clip, pentru piesa “Viva Mamaia!”, cantata impreuna cu Radu Mazare, primarul orasului Constanta, Cabron si Alex Velea. Melodia va fi imnul statiunii Mamaia si se va auzi vara aceasta atat la radio, cat si in toate cluburile de pe litoralul romanesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.