1146536_10151742321761462_1648932170_n

Sore face parte din galeria de artisti care ne plac 100%.
Ne place modul ei de a fi, disponibilitatea fata de presa, modul in care isi trateaza fanii, bunul simt si faptul ca risca sa cante live… si o face BINE!
Astfel ca veti mai avea parte de interviuri cu Sorina Mihalache – aka Sore – de acum incolo ­čśÇ
Pana atunci insa, noul nostru coleg, Horatiu, a stat la un “pahar de vorba” cu Sore la Zilele Timisoarei, eveniment care a avut loc recent si care a dobandit doar recenzii pozitive de la public si presa locala.
So, ENJOY IT!

3 Comments

  • Gamzeli says:

    Darth Glacious a comentat: Tampiteii depsre care vorbesti sunt unii care au citit 2 randuri pe un forum si acum le repeta peste tot de parca e litera de Biblie.1. Aparatele foto trebuie sa faca poze bune, nu sa faca filme bune. Dupa care conteaza cat de usor e, cat de mare e autonomia. In momentul in care ii zice in nume aparat foto, asta e treaba lui principala.2.720p e de 4x suprafata SD, deja poti sa vezi pe unde a dat fail epilatorul vedetei porno la care ti-o freci. 1080p merita pentru ecrane mari, daca ai distanta apreciabila, de peste 3m intre tine si ecran. Altfel 1080p intr-un ecran de 24 sau 26 are sens doar pentru calculator, pentru ca stai cu nasul in el si vezi detaliile, daca maresti distanta nu mai conteaza. 0 0

  • This site is like a classroom, except I don’t hate it. lol

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.