GLORYA CASI CASI

La fix 6 luni, dupa ce a fost fost lansat proiectul Nicole Cherry si piesa de mare succes “Memories”, echipa de la TommoProduction da lovitura din nou. De aceasta data, proiectul Glorya ia cu asalt piata muzicala din Romania, cu “Casi Casi”. Noul single al artistei a intrat deja pe unul din cele mai mari radiouri, de la noi, si urmeaza sa fie semnat worldwide.
Constanteanca nu e straina deloc de tot ceea ce inseamna muzica, aceasta avand un palmares bogat, cu un succes rasunator peste hotare. Toate piesele ei i-au adus zeci de concerte in mai toate tarile din Europa.
Am lucrat la piesa <>, impreuna cu echipa TommoProduction, cei cu care sunt semnata ca si artist, si am reusit sa scoatem, la lumina, un produs pe care-l adoram. Este o piesa de suflet, pentru care ne-am pus tot ce avem mai bun, din punct de vedere compozitional. Reactiile nu au intarziat sa apara, si sunt din cele mai bune. Drept dovada, a si fost difuzat pe radio. In curand, vom filma si videoclipul acestui single, unul cu totul si cu totul diferit de ceea ce vedeti pe micile ecrane.”, a declarat tanara cantareata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.