Vescan-amp-Alina-Eremia---In-Dreapta-Ta-single-nou

MusicExpertCompany si MediaPro Music lanseaza o noua colaborare inedita, dupa Grasu XXL & Ami – “Deja Vu” – Vescan si Alina Eremia – “In dreapta ta”. Piesa a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music.

“Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri”, a spus Alina.

Piesa “In dreapta ta” reprezinta ‘o scrisoare’ adresata unei foste iubiri: “E ca o concluzie trasa dupa mult timp de la despartire… Adevarul e ca nu orice cuplu e veritabil. Multi doar cred ca se implica trup si suflet, cand de fapt sunt total absenti din viata partenerului, chiar daca fizic sunt prezenti. Pentru a rezista cu adevarat langa cineva trebuie sa ai nervi de fier, caracter de piatra si suflet de campion. Iubirea e doar garantia!“, a spus Vescan, reprezentantul noului val de tineri rapperi romani care se bucura deja de aprecierea a milioane de fani.

Pentru Alina, acesta este al treilea single din cariera sa solo, dupa “With or Without You” si “Tu esti vara mea”, care s-a bucurat de un mare succes in vara acestui an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.