Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste si bucurie, viata de cuplu este un joc de copii, in cel mai recent videoclip Voltaj, lansat cu doar cateva saptamani inainte de mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie.

Videoclipul “Meci de box” este regizat de catre Dan Petcan, cel care ii aduce pe baieti intr-o ipostaza inedita si amuzanta, acestia fac parte din decorul cu jucarii din camera micilor protagonisti.

Este a patra colaborare cu regizorul Dan Petcan, ne-a placut mult ideea lui ca personajele si din versuri sa fie duse de niste copilasi. Nu au fost niste filmari prea usoare, dar credem ca rezultatul a meritat din plin!“, spune Calin Goia, solistul Voltaj.

Cei doi copii jucausi din videoclip au filmat cot la cot cu baietii de la Voltaj, iar timp de 2 zile parcul de distractie s-a mutat pe platoul de filmare. De la cadrele in care plangeau sau radeau, la cele in care mancau sau se certau, cei mici i-au facut pe toti sa zambeasca, chiar daca a fost nevoie de multe jucarii si munca de convingere pentru a-i impaca.

Trupa Voltaj se pregateste intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie. O productie de amploare, cu multi invitati surpriza, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul “Meci de box” celebreaza dragostea, sub toate formele ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.