Laurentiu, Mihai si Viorel, membrii trupei care a oferit povesti, trairi si sentimente, lanseaza, alaturi de Cat Music si 1Artist Music, un videoclip plin de “Emotii”, in care ii vedem alaturi de frumoasele artiste Andreea Banica si Elena Gheorghe.
Videoclipul regizat de catre Slava Sirbu ii prezinta pe cei 3 baieti, pe scena Salii Studio a Teatrului National Ion Luca Caragiale, unde sustin un concert senzational, care impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi.
Este un clip de imagine, care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est, alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena. Multumesc Elenei Gheorghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor, spune Laurentiu.

Surpriza videoclipului este prezenta divelor Andreea Banica si Elena Gheorghe, de data aceasta in rolul de backing vocal al celebrei trupe. In plus, baietii de la 3 Sud Est sunt acompaniati de un band live, care ii va insoti de acum, in concerte.

Single-ul “Emotii” este compus de catre Laurentiu Duta, cel care a produs hiturile lansate de 3 Sud Est, de-a lungul timpului.

Trupa 3 Sud Est pregateste un mega-show, pe 9 mai, la Sala Palatului, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.